tirsdag 21. juli 2009

Fly away with me.

Fremme, at last.
Nå har vi akkurat vært ute å spist mat, etter en lang leting etter plasser som var åpne:)
Vi har vært her 2 dager, og alt er forvirrende. Her er ikke noe spesielt Metro system, ihvertfall ikke som vi har blitt kjent med. Busser derimot, er det titusen av, og på disse to dagene har vi busset rundt store deler av Brisbane.

Flyturen hit var jo en historie i seg selv.
Etter to timer landet vi i Frankfurt, der hadde vi ca 7 timer til å sjekke inn, og ellers gjøre ingenting. Vi spiste på mcdonalds, loket rundt, tok en pils og tenkte at nå var det på tide å sjekke inn slik vi kom inn på utenlands området. Sjekkingen åpnet, og etterhvert ble det en stor kø, så vi stillte oss bakerst.
Men i den køen stod vi ikke lenge, det var noen idioter som hadde lagt igjen bagasjen sin ute i terminalen, og da var jo det helt sikkert en bombe:P
Så politiet og politihunder styrte på, og hele området ble avsperret.
Jeg og Kim gikk å tok oss en øl, og veddet en million på at det ikke kom til å smelle, det gjorde d ikke.

Turen til Abu Dahbi var ikke særlig digg, med trange seter (men heldigvis tv på hvert flysete med masse underholdning), og vi drømte om hvordan de rike menneskene bak lukkede gardinger på Buisness class hadde d.
Etter 7 timer landet vi, og vi var stiv og støl etter å ha prøvd å sove i et uberlite flysete, men det var på Abu Dahbi det skjedde.
Vi sjekket billettene våres, og var sure fordi vi ikke fikk sitte sammen den lengste strekningen (17 timer), vi tenkte å høre med noen på flyet om vi kunne bytte, men når vi gikk på flyet, tok flyvertinnen og streket over setenavnet, så alvorlig på oss å sa "buisness class".
Hva er sjangsen? Av alle passasjeren på flyet (sykt mange), var vi to av ca 20 som fikk sitte der:D
Det er umulig å beskrive hvor deilig det var å sitte på et sete som ble til en seng, med massasje innebygd.
Når vi kom på fikk vi champagne, toalettsaker, pute og digg teppe, og vi kunne bestille hva vi ville, når vi ville, fra en al-acarte meny.
4 flyverter tok vare på oss få som satt der, og jeg var så gira at jeg hadde problemer med å sove de første 2 timene, men etter sov jeg store deler av turen.

Vi følte oss helt utvilte når vi ankom Brisbane i 10 tiden på morningen, to dager etter vi dro fra Norge.


1 kommentar: